با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بررسی اثر روش کود دهی اوره و رطوبت زمان برداشت بر خواص مکانیکی نهایی ذرت دانه ای خشک شده

سجاد کردی؛ علی فدوی؛ محمد اسکندری؛ مهرشاد براری؛ مسعود رفیعی؛ علی اشرف مهرابی

دوره 4، شماره 1 ، 1393، ، صفحه 1-10

https://doi.org/10.22067/jam.v4i1.33159

چکیده
  خواص مکانیکی دانه تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مواد غذایی خاک و رطوبت زمان برداشت دانه می باشد. به‏ منظور کاهش خسارات مکانیکی، در طراحی و انجام فرآیندهای متفاوت، شناخت خواص مکانیکی تحت تأثیر عوامل مذکور ضروری می باشد. به‏ منظور بررسی اثر روش کود دهی اوره و رطوبت زمان برداشت بر خصوصیات مکانیکی نهایی دانه‌های ذرت خشک شده، آزمایشی ...  بیشتر