با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بررسی فنی و اقتصادی روش های برداشت برنج در منطقه شیروان چرداول

محمدهاشم رحمتی؛ غلام عباس سهرابوندی؛ مهدی خدادادی؛ آیت محمد رزداری

دوره 4، شماره 2 ، 1393، ، صفحه 378-386

https://doi.org/10.22067/jam.v4i2.40422

چکیده
  برنج یکی از غلات پر مصرف ایران است و نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارد. با توجه به رشد جمعیت، افزایش تولید این محصول و کاهش تلفات اهمیت ویژه ای در جلوگیری از واردات برنج دارند. تلفات برنج در مرحله برداشت بیشترین تلفات محصول را به خود اختصاص داده است. کاهش تلفات در این مرحله ضروری است و این امر مستلزم درو به موقع محصول، جداسازی دانه از ...  بیشتر