با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی

محمد رضا ارجمندی؛ محمد ابونجمی؛ غلامرضا چگینی

دوره 7، شماره 2 ، 1396، ، صفحه 427-438

https://doi.org/10.22067/jam.v7i2.53837

چکیده
  با توجه به اهمیت نگهداری، ماندگاری ‌و کاهش هزینه‌های حمل و نقل محصولات غذایی، در این تحقیق اثر مؤثر برخی پارامترهای خشک‌کن پاششی دارای افشانه فراصوت، بررسی شد. آزمایش‌ها به‌صورت طرح کاملاً تصادفی انجام گرفت و در آن اثر دمای صفحات خشک‌کن پاششی در سه سطح 130، 140، 150 درجه سلسیوس، دبی خروجی افشانه فراصوت در سه سطح 13، 14 و 15 میلی‌متر بر ...  بیشتر