با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
توسعه و ارزیابی یک سامانه بینی الکترونیکی بر پایه حسگرهای نیمه‌هادی اکسید فلزی جهت تشخیص و جداسازی اسانس‌های لیمو

سید پویا فیاض؛ سید سعید محتسبی؛ علی جعفری؛ عبدالناصر مسعودی

دوره 9، شماره 2 ، 1398، ، صفحه 253-263

https://doi.org/10.22067/jam.v9i2.69568

چکیده
  اسانس‌ها یا روغن‌های فرار ازجمله مواد موجود در گیاهان هستند که شامل مخلوط پیچیده‌ای از مواد شیمیایی آلی مثل ترپینوئیدها، آلدئیدها، الکل‌ها، استرها، ستن‌ها و غیره می‌باشند. اسانس‌ها از تقطیر مواد فرار موجود در اندام‌های مختلف گیاهان تازه یا خشک به‌دست می‌آیند و وزن مخصوص آن‌ها غالباً از آب کمتر است. اسانس‌ها را می‌توان به ...  بیشتر