با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بررسی پارامترهای مؤثر افشانه فراصوت بر خواص فیزیکی پودر گوجه‌فرنگی

محمد رضا ارجمندی؛ محمد ابونجمی؛ غلامرضا چگینی

دوره 7، شماره 2 ، 1396، ، صفحه 427-438

https://doi.org/10.22067/jam.v7i2.53837

چکیده
  با توجه به اهمیت نگهداری، ماندگاری ‌و کاهش هزینه‌های حمل و نقل محصولات غذایی، در این تحقیق اثر مؤثر برخی پارامترهای خشک‌کن پاششی دارای افشانه فراصوت، بررسی شد. آزمایش‌ها به‌صورت طرح کاملاً تصادفی انجام گرفت و در آن اثر دمای صفحات خشک‌کن پاششی در سه سطح 130، 140، 150 درجه سلسیوس، دبی خروجی افشانه فراصوت در سه سطح 13، 14 و 15 میلی‌متر بر ...  بیشتر

بررسی گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی انگور رشه (Vitis vinifera L.)

جلال خدائی؛ هادی صمیمی

دوره 3، شماره 2 ، 1392، ، صفحه 123-132

https://doi.org/10.22067/jam.v3i2.25168

چکیده
  انگور رشه کردستان یکی از میوه‌های خوشمزه و شیرین با رنگ سیاه می باشد. این میوه شامل ویتامین‌های E، C و برخی محافظت کننده ها مثل آنتی اکسیدان‌ها می باشد. برای طراحی تجهیزات و امکانات برای خشک کردن، فرآوری و بسته بندی انگور رشه به دست آوردن گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی آن امری ضروری و مهم می باشد. در تحقیق حاضر خواص حرارتی انگور رشه ...  بیشتر

اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک

احسان ولایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین سعیدی راد

دوره 1، شماره 1 ، 1390

https://doi.org/10.22067/jam.v1i1.8475

چکیده
  به منظور ارتقای سطح مکانیزاسیون در عملیات برداشت و فرآوری میوه زرشک بی دانه بعنوان یکی از محصولات بومی و اساسی استان خراسان جنوبی، برخی خواص فیزیکی آن شامل ابعاد، قطر متوسط هندسی، ضریب کرویت، سطح رویه، جرم هزار دانه، چگالی واقعی، چگالی توده، تخلخل، ضریب اصطکاک استاتیک و زوایای استقرار مورد تحقیق قرار گرفت. مطالعه این خواص تحت تاثیر ...  بیشتر