با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
تکنولوژی‌های پس از برداشت
بررسی میزان ضایعات برنج قهوه‌ای در فرآیند خشک‌کردن شلتوک

سینا شریفی؛ محمدحسین آق خانی؛ عباس روحانی

دوره 14، شماره 2 ، تیر 1403، ، صفحه 105-118

https://doi.org/10.22067/jam.2021.69208.1026

چکیده
  فرآیندهای خشک‌کردن شلتوک، همواره چالشی‌ترین مسائل صنعت برنج می‌باشد. هدف تحقیق، بررسی میزان ضایعات خشک‌کردن در مزرعه و کارخانه در سه شهرستان گیلان بود. بدین منظور، اثرهای اصلی و متقابل فاکتورهای مستقل محتوای رطوبتی زمان برداشت (19 و 26 درصد)، زمان برداشت تا خرمنکوبی (19-14، 24-20 و 29-25 ساعت)، روش‌های خشک‌کردن در مزرعه (پخش کامل شالی‌ ...  بیشتر