با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بررسی گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی انگور رشه (Vitis vinifera L.)

جلال خدائی؛ هادی صمیمی

دوره 3، شماره 2 ، 1392، ، صفحه 123-132

https://doi.org/10.22067/jam.v3i2.25168

چکیده
  انگور رشه کردستان یکی از میوه‌های خوشمزه و شیرین با رنگ سیاه می باشد. این میوه شامل ویتامین‌های E، C و برخی محافظت کننده ها مثل آنتی اکسیدان‌ها می باشد. برای طراحی تجهیزات و امکانات برای خشک کردن، فرآوری و بسته بندی انگور رشه به دست آوردن گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی آن امری ضروری و مهم می باشد. در تحقیق حاضر خواص حرارتی انگور رشه ...  بیشتر