با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
پردازش تصویر
برآورد حجم سیب و تورفتگی‌های آن، به کمک پردازش تصویر و شبکه‏ ی عصبی

مرتضی جعفرلو؛ رحمان فرخی تیمورلو

دوره 4، شماره 1 ، 1393، ، صفحه 57-64

https://doi.org/10.22067/jam.v4i1.33165

چکیده
  خواص فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین پارامترهای طراحی سیستم های بسته بندی و درجه بندی هستند و حجم محصولات کشاورزی، یکی از این خواص می باشد که بایستی به ‏طور دقیق اندازه گیری شود. پردازش تصویر و شبکه ی عصبی از ابزار های پرکاربرد و غیر مخربی هستند که اخیراً به این منظور استفاده می شوند. در این مطالعه ابتدا با استفاده از دوربین به فاصله ...  بیشتر