با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
کیفیت سنجی میوه گلابی رقم شاه میوه به صورت غیر مخرب با استفاده از امواج فراصوتی

رسول معمار دستجردی؛ سعید مینایی؛ محمد هادی خوش تقاضا

دوره 4، شماره 2 ، 1393، ، صفحه 324-334

https://doi.org/10.22067/jam.v4i2.27930

چکیده
  تکنیک های فراصوتی به آن سرعتی که برای بررسی کیفیت مواد غذایی، به کار گرفته شده، در تعیین کیفیت میوه ها گسترش نیافته است. در این تحقیق برای کیفیت سنجی میوه ی گلابی رقم شاه میوه از سامانه فراصوتی استفاده شد که بخش‌های اصلی آن عبارت بودند از تپ‌ساز/ تپ‌گیر، تراگذرهای فرستنده و گیرنده دارای هورن نمایی (kHz 75)، برنامه‌ی کنترل، رایانه، و ...  بیشتر