با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
شبیه‏ سازی عددی فرآیندهای انتقال رطوبت و گرما در خشک‏ کردن همرفتی هویج پیش‏ تیمار شده با امواج اولتراسوند و مایکروویو

رضا رستمی باروجی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ جلال دهقان نیا

دوره 7، شماره 1 ، 1396، ، صفحه 97-113

https://doi.org/10.22067/jam.v7i1.38881

چکیده
  خشک‏ کردن مواد غذایی، میوه ‏ها و سبزی‏ ها یک روش مناسب برای کاهش ضایعات پس از برداشت این محصولات می‏ باشد. هدف از این پژوهش، مطالعه عددی و تجربی انتقال گرما و رطوبت طی فرآیند خشک‏ کردن همرفتی هویج بود. نمونه‌های هویج تحت پیش ‏تیمار اولتراسوند با فرکانس 28 کیلوهرتز به مدت10 دقیقه و نیز پیش ‏تیمار مایکروویو با توان یک وات بر ...  بیشتر