با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. ارزیابی ارگونومیکی چای‌کاران شمال کشور حین برداشت به کمک روش شبیه‌سازی بدن

مجتبی جاویدی قراچه؛ مهدی خجسته پور

دوره 6، شماره 2 ، 1395، ، صفحه 488-498

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v6i2.34201

چکیده
  چای بعد از آب پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان می‌باشد و کارگران مزارع چای به دلایل مختلف از جمله ارتفاع نامناسب بوته‌های چای، تحمل وزن ماشین برداشت در طولانی مدت و غیره به علت بروز اختلالات اسکلتی- عضلانی در مراحل مختلف کاری دچار غیبت کاری می‌شوند. شرایط فعالیت چای‌کاری معمولاً به گونه‌ای است که نه تنها باعث ضرر مالی و جانی به کارگران ...  بیشتر