با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. طبقه‌بندی هویج بر اساس شکل با استفاده از پردازش تصویر، شبکه عصبی مصنوعی و ماشین بردار پشتیبان

احمد جهانبخشی؛ کامران خیرعلی پور

دوره 9، شماره 2 ، 1398، ، صفحه 295-307

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v9i2.70579

چکیده
  ارزیابی کیفی محصولات کشاورزی از عوامل بسیار مهم در ارتقای بازارپسندی آن‌ها است. عملیات درجه‌بندی و بسته‌بندی محصولات کشاورزی توسط کارگران با مشکلات فراوانی مثل افزایش هزینه، زمان، نیروی کارگری، تلف شدن محصول و غیره روبه‌رو است. سامانه‌های پردازش تصویر روش‌های نوینی هستند که در بخش کشاورزی کاربردهای مختلفی از جمله درجه‌بندی ...  بیشتر