با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
بهینه‌سازی تأثیر امواج فراصوت بر نیروی شکست و کیفیت مغزشدگی گردو با استفاده از روش منحنی سطح پاسخ

ابراهیم بیابانی اقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ غلامحسن نجفی

دوره 11، شماره 2 ، 1400، ، صفحه 331-342

https://doi.org/10.22067/jam.v11i2.80096

چکیده
  یکی از مهم‌ترین مراحل پس از برداشت گردو، شکستن پوسته سخت آن برای استحصال مغز گردوی سالم است. در این تحقیق از روش سطح پاسخ به‌منظور بررسی تأثیر فاکتورهای دمای حمام فراصوت (20، 35 و 50 درجه سلسیوس) و مدت ‌زمان فراصوت (5، 15 و 25 دقیقه) همچنین نحوه اعمال نیروی شکست (سرعت و جهت بارگذاری) روی کیفیت مغز شدگی گردو استفاده شد. در نهایت بهینه‌سازی ...  بیشتر