با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. تاثیر متغیرهای خشک کردن جت برخوردی بر سینتیک خشک شدن و برخی مشخصه‌های کیفی برگه‌های توت‌فرنگی

مهرزاد راد؛ هادی گلی؛ فردین میراحمدی

دوره 11، شماره 2 ، 1400، ، صفحه 409-422

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v11i2.83943

چکیده
  توت‌فرنگی به‌دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و ریز مغذی‌ها نقش مهمی را در سلامت انسان ایفا می‌کند. تقاضا برای افزایش زمان نگهداری، کاهش سرعت فرآیند‌های میکروبی، کاهش وزن و حجم محصولات و در نهایت صادرات، خشک کردن این محصول ارزشمند را حائز اهمیت می‌نماید. یکی از روش‌های جدید خشک کردن استفاده از هوای جت برخوردی است که با کاهش ...  بیشتر