با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
تکنولوژی‌های پس از برداشت
تجزیه و تحلیل کیفی میوه سیب در طول ذخیره‌سازی با استفاده از تصویربرداری تشدید مغناطیسی

رسول خدابخشیان؛ رضا باغبانی

دوره 15، شماره 1 ، فروردین 1404، ، صفحه 115-127

https://doi.org/10.22067/jam.2024.87861.1243

چکیده
  تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI)، یک روش غیرمخرب برای تعیین کیفیت میوه‌ها است که با پروتکل‌های مختلف، چگالی و ساختار اتم‌های هیدروژن را که در آن قرار می‌گیرد نشان‌می دهد. در این مطالعه تصاویر MRI گرفته‌شده با پروتکل‌های مختلف از بافت گوشتی و قسمت کبودشده میوه سیب بدون آفت و با آفت مقایسه و بهترین پروتکل معرفی شد. برای این منظور، تصویربرداری ...  بیشتر