با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
مدیریت ضایعات کشاورزی
1. ساخت و ارزیابی ظروف سلولزی از کاه برنج با پوشش های طبیعی

مهدی خوشدل؛ سید جعفر هاشمی؛ سید مجید ذبیح زاده؛ رضا اسماعیل زاده کناری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 17 مهر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/jam.2021.58650.0

چکیده
  به‌کارگیری کاه برنج به‌عنوان ماده اولیه ظروف سلولزی یک‌بار مصرف علاوه بر جلوگیری از ماند کاه در شالیزارها، می‌تواند موجب بهبود مشکل کمبود مواد اولیه سلولزی، کاهش استفاده از ظروف پلاستیکی و خطرات ناشی از آن شود. ساخت و ارزیابی استقامت، میزان آبگریزی و خاصیت ضدمیکروبی ظروف سلولزی تجزیه پذیر کاه برنج از اهداف اصلی این تحقیق می‌باشد. ...  بیشتر

2. بررسی تحلیلی و عملی مقاومت کششی تیغه‌های چیزل با پوشش پلاستیکی

محمد برزگر تبریزی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا کریمی

دوره 7، شماره 2 ، 1396، ، صفحه 480-490

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v7i2.53445

چکیده
  در این پژوهش، اثر پوشش‌دهی سطحی تیغه‌های باریک (مانند چیزل و شیار زن) بر مقاومت کششی به‌صورت تحلیلی و عملی مورد بررسی قرارگرفته است. این پوشش‌دهی توسط نوعی پلاستیک نچسب و کم اصطکاک در برابر خاک به نام پلی‌اتیلن فوق سنگین صورت گرفت. لایه‌ای از این پلاستیک بر روی سطح تیغه‌های چیزل پوشش داده شد. برای مقایسه، تیغه‌هایی با همان ابعاد ...  بیشتر

3. بررسی تاثیر ارتفاع سقوط، سرعت حرکت نقاله و جنس سطح برخورد بر سطح و حجم کوفتگی سیب رقم گلدن دلیشز

رضا طباطبایی کلور؛ علیرضا کلوری؛ سید جعفر هاشمی؛ رمضان هادی پور رکنی

دوره 2، شماره 1 ، 1391

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v2i1.14290

چکیده
  میوه سیب در مراحل مختلف برداشت تا عرضه به مشتری در معرض بارهای مختلف قرار می گیرد. کوفتگی به عنوان یکی از معیارهای مهم ارزیابی صدمه وارد شده به سیب همواره مورد توجه محققان بوده است. در این تحقیق برخی از عوامل موثر بر میزان سطح و حجم کوفتگی سیب از جمله ارتفاع سقوط، جنس سطح برخورد و سرعت حرکت خطی سیب بر روی نوار نقاله بررسی شد. تاثیر این ...  بیشتر