با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
کشاورزی دقیق
طراحی و ساخت سامانه ولتاژ بالا برای نابودی علف‌های هرز با سازوکار بازخوردی

بهرام بشارتی؛ علی جعفری؛ حسین موسی زاده؛ حسین نوید

دوره 13، شماره 2 ، تیر 1402، ، صفحه 117-133

https://doi.org/10.22067/jam.2021.70524.1051

چکیده
  در این پژوهش، سامانه‌ای شامل یک افزاینده 15 کیلوولتی برای از بین بردن علف‌های هرز و یک سازوکار بازخوردی برای تشخیص علف‌هرز و نابودی آن با استفاده از پایش جریان الکتریکی مصرفی نابودگر علف‌هرز در گروه ماشین‌های کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران (سال 1399) توسعه داده شد. اجزای این سامانه بر روی یک سکوی رباتیک خودگردان ...  بیشتر

بررسی اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود بر زمان فرآیند، انرژی مصرفی و کیفیت محصول در تولید رب گوجه‌فرنگی به روش گرمایش اهمی

مهدی ترکیان بلداجی؛ علی محمد برقعی؛ بابک بهشتی؛ سید ابراهیم حسینی

دوره 7، شماره 1 ، 1396، ، صفحه 152-164

https://doi.org/10.22067/jam.v7i1.47150

چکیده
  گرمایش اهمی یک روش جدید در فرآوری مواد غذایی است که در آن از جریان الکتریکی برای ایجاد گرما استفاده می شود. گرادیان ولتاژ اعمال شده و نوع الکترود نقش به سزایی در این سامانه دارد. در این تحقیق اثر گرادیان ولتاژ و نوع الکترود در گرمایش اهمی رب گوجه‌فرنگی بر زمان گرمایش، میزان مصرف انرژی وکیفیت محصول مورد بررسی قرار گرفته است. گرادیان‌های ...  بیشتر