با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
تکنولوژی‌های پس از برداشت
بررسی میزان ضایعات برنج قهوه‌ای در فرآیند خشک‌کردن شلتوک

سینا شریفی؛ محمدحسین آق خانی؛ عباس روحانی

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 تیر 1403

https://doi.org/10.22067/jam.2021.69208.1026

چکیده
  فرآیندهای خشک‌کردن شلتوک، همواره چالشی‌ترین مسائل صنعت برنج می‌باشد. هدف تحقیق، بررسی میزان ضایعات خشک‌کردن در مزرعه و کارخانه در سه شهرستان گیلان بود. بدین منظور، اثرهای اصلی و متقابل فاکتورهای مستقل محتوای رطوبتی زمان برداشت (19 و 26 درصد)، زمان برداشت تا خرمنکوبی (19-14، 24-20 و 29-25 ساعت)، روش‌های خشک‌کردن در مزرعه (پخش کامل شالی‌ ...  بیشتر