نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشگاه صنعتی شاهرود
2 دانشگاه تربیت مدرس
3 پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
چکیده
در این تحقیق میوههای کیوی از رقم هیوارد در دو محدوده جرمی )کوچک و بزرگ) تهیه شدند. پس از آن، میوهها را در شیشههای یک لیتری در مجاورت بالشتک های پلی اتیلنی حاوی نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات (0، 2/0، 4/0 8/0 گرم) قرار داده و در ژرمیناتور (دمای C°5 و رطوبت نسبی 30%) نگهداری شدند. سپس در زمانهای 0، 2، 4 و 6 هفته نگهداری، خواص فیزیکوشیمیایی مختلف نمونهها (میزان مواد جامد محلول، میزان pH، درصد رطوبت و سفتی میوهها) و رنگ نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات (L،E ، زاویه هیو و کروما) اندازهگیری شد. در ادامه با انجام آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی، تجزیه و تحلیل اطلاعات صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که اثر نانوزئولیت پتاسیم پرمنگنات به جز بر درصد رطوبت بر دیگر خواص اندازه گیری شده معنیدار میباشد (P
کلیدواژهها
ارسال نظر در مورد این مقاله