با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
پیش‌بینی دما، رطوبت و انرژی مصرفی در شرایط محیطی سالن مرغداری به کمک شبکه عصبی مصنوعی

نعیمه غلامرضایی؛ کوروش قادری؛ کاظم جعفری نعیمی

دوره 7، شماره 2 ، 1396، ، صفحه 546-557

https://doi.org/10.22067/jam.v7i2.50799

چکیده
  فراهم شدن شرایط مطلوب سالن‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی، مستلزم ثابت بودن عامل‌های دما و رطوبت داخل سالن در حد بهینه و کاهش دامنه تغییرات آن از مقدار بهینه است. یکی از راه‌های تنظیم و تثبیت این عامل‌ها، استفاده از ابزار دقیق و سامانه‌های الکترونیکی با دقت اندازه‌گیری بالا برای کنترل تجهیزات تهویه است. در این تحقیق از شبکه عصبی پرسپترون ...  بیشتر