با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
صاحب امتیاز دانشگاه فردوسی مشهد
با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
شیوه داوری  دو سر کور
مجوز انتشار و حق مولف License (CC BY 4.0)
پایگاه‌های نمایه‌کننده DOAJ, GoogleScholar, CABI, AGRIS, ISC
شبکه‌های اجتماعی LinkedIn, Mendeley, Academia, WhatsApp

برای مشاهده هر مورد کلیک نمایید

نشریه «ماشین های کشاورزی» به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. شما اجازه دارید مقالات منتشر شده در این نشریه را نسخه‌برداری کرده یا به اشتراک بگذارید؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.
نشریه علمی ماشین های کشاورزی دارای پروانه انتشار از تاریخ 1389/06/13 و مجوز انتشار از تاریخ 1389/03/17 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد و از سال 1390 به‌صورت دو فصلنامه به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد و همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران منتشر می‌شود. این نشریه از تاریخ 7 بهمن 1399 مجوز انتشار به‌صورت فصلنامه را دریافت کرده است و از سال 1401، چهار شماره در سال چاپ خواهد کرد.
نشریه ماشین‌های کشاورزی برای بررسی اولیه مقالات هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند. اما مقالاتی که پس از طی کردن فرآیند داوری مورد پذیرش قرار بگیرند باید مبلغ یک میلیون ریال بابت هزینه‌های ویراستاری و چاپ مقالات پرداخت نمایند.
نشریه ماشین‌های کشاورزی به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، برای مشابهت‌یابی مقالات فارسی از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب و برای مشابهت‌یابی مقالات لاتین از سامانه iThenticate استفاده می‌کند. همه مقالات قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند.
نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.