با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. مطالعه آزمایشگاهی انرژی برشی ویژه ساقه یونجه به‌منظور تخمین برخی شاخص‌های کیفیت تغذیه‌ای

محمد مهدی مهارلویی؛ محمد لغوی؛ سریکالا جی باجوا؛ ماریسول برتی

دوره 8، شماره 1 ، 1397، ، صفحه 1-13

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v8i1.56187

چکیده
  پژوهش حاضر به دنبال روشی ساده و کاربردی به‌منظور استفاده در شرایط مزرعه‌ای به‌صورت بی‌درنگ برای تخمین خصوصیات کیفیت تغذیه‌ای محصول یونجه می‌باشد. این خصوصیات برای تهیه لایه نقشه تغییرپذیری کیفیت محصول و نیل به اهداف کشاورزی دقیق مورد نیاز است. پژوهش‌های پیشین نشان دادند که آزمون‌های برشی استاندارد در شرایط کنترل شده آزمایشگاهی ...  بیشتر