با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. بررسی عوامل موثر بر جداسازی پوسته و مغز بادام و طراحی و ساخت دستگاه جداساز پنوماتیکی

وحید نیساری فام؛ رضا طباطبایی کلور؛ علی متولی

دوره 11، شماره 2 ، 1400، ، صفحه 173-185

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v11i2.81511

چکیده
  عملیات فراوری محصول بادام شامل سه مرحله شکستن پوسته چوبی، جداسازی مغز و بسته‌بندی است. در این پژوهش عوامل موثر بر جداسازی مغز بادام و پوسته آن مورد بررسی قرار گرفت و یک سیستم جداساز پنوماتیک ارائه گردید. برای این کار عواملی چون سرعت حد مغز بادام و پوست چوبی، تاثیر رطوبت، زاویه غلتش، نیروی شکست، طول تونل جداساز، دبی و توان پمپ مورد ...  بیشتر