با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
تکنولوژی‌های پس از برداشت
اثر ترکیبی پلاسمای سرد فشار اتمسفری و پراکسید هیدروژن به‌عنوان یک رویکرد کارآمد برای کنترل کپک سبز پس از برداشت مرکبات

عصمت برزنونی؛ حسن صدرنیا؛ فرشاد صحبت زاده؛ صادق خداویسی

دوره 14، شماره 4 ، دی 1403، ، صفحه 355-366

https://doi.org/10.22067/jam.2023.82325.1165

چکیده
  کپک سبز و آبی عوامل محدودکننده دوره انبارداری بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله مرکبات می‌باشد. در این تحقیق اثر پلاسمای سرد فشار اتمسفری تولیدشده توسط تخلیه اسپارک گذرا جریان مستقیم در یک راکتور بسته بر روی سوسپانسیون قارچ پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم بررسی شد. سوسپانسیون با غلظت‌های اولیه متفاوت شامل: صفر، پنج صدم، یک دهم و پنج دهم ...  بیشتر