با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
مدل‌سازی
تأثیر خشک‌کردن فروسرخ بر سینتیک خشک شدن و تغییرات رنگ موسیلاژ دانه مرو

غزاله امینی؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین 1401، ، صفحه 67-79

https://doi.org/10.22067/jam.2021.67448.1002

چکیده
  در این مطالعه، تأثیر پارامترهای سیستم خشک‌کن فروسرخ شامل توان فروسرخ، فاصله موسیلاژ از سطح لامپ، ضخامت موسیلاژ بر روی سینتیک خشک شدن و شاخص‌های رنگ (L*، a*، b* و ΔE) موسیلاژ دانه مرو در سیستم خشک‌کن فروسرخ بررسی شد. داده‌های آزمایشگاهی نسبت رطوبت با 7 مدل تجربی لایه‌نازک مختلف برازش داده شد. مشخص شد که مدل پیج بهترین تناسب را برای ...  بیشتر