با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. طراحی، ساخت و ارزیابی یک واحد برداشت کلم پیچ

امین رضاحسینی؛ کاظم جعفری نعیمی؛ حمید مرتضی پور

دوره 9، شماره 1 ، 1398، ، صفحه 1-13

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v9i1.62703

چکیده
  برداشت محصول کلم پیچ در ایران به‌طور معمول با دست انجام می‌شود. این روش برداشت، هزینه بالایی برای کشاورزان به‌همراه دارد. به‌‌طوری‌که، حتی در بعضی مواقع، کشت این محصول به‌دلیل هزینه بالای برداشت با نیروی کارگری، مقرون‌ به صرفه نیست. تاکنون در ایران فعالیت‌های چندانی در خصوص مکانیزاسیون برداشت محصول کلم پیچ انجام نشده است. در ...  بیشتر