با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
ارزیابی زنجیره تولید تا فرآوری شیر از لحاظ مصرف انرژی و اثرات زیست‌محیطی (مطالعه موردی: شهرستان کرمانشاه)

زینب رمدانی؛ رضا عبدی؛ محمود امید؛ محمدعلی میسمی

دوره 8، شماره 2 ، 1397، ، صفحه 435-447

https://doi.org/10.22067/jam.v8i2.63570

چکیده
  ارزیابی چرخه زندگی محصولات و فرآورده‌های غذایی راهکاری سازنده جهت درک میزان مصرف انرژی و تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی می‌باشد. فرآیند تولید محصولات لبنی اثرات قابل ملاحظه‌ای بر روی تغییرات زیست‌محیطی دارد. فعالیت‌های انجام شده در فرآیند تولید محصولات لبنی شامل سه بخش اصلی کارخانه لبنیات، واحدهای دامپروری و مزارع کشت علوفه، ...  بیشتر