با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک

احسان ولایتی؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمد حسین سعیدی راد

دوره 1، شماره 1 ، 1390

https://doi.org/10.22067/jam.v1i1.8475

چکیده
  به منظور ارتقای سطح مکانیزاسیون در عملیات برداشت و فرآوری میوه زرشک بی دانه بعنوان یکی از محصولات بومی و اساسی استان خراسان جنوبی، برخی خواص فیزیکی آن شامل ابعاد، قطر متوسط هندسی، ضریب کرویت، سطح رویه، جرم هزار دانه، چگالی واقعی، چگالی توده، تخلخل، ضریب اصطکاک استاتیک و زوایای استقرار مورد تحقیق قرار گرفت. مطالعه این خواص تحت تاثیر ...  بیشتر