با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. بررسی فنی و اقتصادی روش های برداشت برنج در منطقه شیروان چرداول

محمدهاشم رحمتی؛ غلام عباس سهرابوندی؛ مهدی خدادادی؛ آیت محمد رزداری

دوره 4، شماره 2 ، 1393، ، صفحه 378-386

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v4i2.40422

چکیده
  برنج یکی از غلات پر مصرف ایران است و نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارد. با توجه به رشد جمعیت، افزایش تولید این محصول و کاهش تلفات اهمیت ویژه ای در جلوگیری از واردات برنج دارند. تلفات برنج در مرحله برداشت بیشترین تلفات محصول را به خود اختصاص داده است. کاهش تلفات در این مرحله ضروری است و این امر مستلزم درو به موقع محصول، جداسازی دانه از ...  بیشتر

2. ارزیابی فنی و اقتصادی تلفات واحد برش کمباین در مراحل مختلف رسیدگی با سه دماغه متداول کلزا

جبراییل تقی نژاد؛ محمدرضا مستوفی سرکاری

دوره 3، شماره 2 ، 1392، ، صفحه 154-162

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v3i2.25172

چکیده
  کشت کلزا در ایران با شتاب بیشتری در حال افزایش است و این محصول از ابتدا با مسائل و مشکلات خاصی مواجه بوده است. هرساله بخش قابل توجهی از روغن مورد نیاز کشور از خارج تأمین می‌شود درحالی که مقدار زیادی از این محصول در مرحله برداشت، از دست می‌رود که با رعایت نکات فنی و اضافه کردن پلاتفرم مناسب، می‌توان این شرایط را بهبود داد. این پژوهش ...  بیشتر

3. بررسی و تعیین تلفات برداشت کمباینی ذرت دانه‌ای به منظور ارائه راهکارهای لازم کاهش تلفات

محمدرضا مستوفی سرکاری

دوره 1، شماره 1 ، 1390

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v1i1.10073

چکیده
  برداشت ذرت با کمباین دارای تلفاتی است. این تلفات منجر به کاهش سود می‌گردد. اگرچه نمی توان تلفات را به صفر رساند ولی می‌توان آن‌را در حد قابل قبولی کنترل نمود. در این تحقیق با استفاده از یک روش استاندارد (ASAE S396.2) مقدار افت در قسمت‌های مختلف کمباین اندازه گیری و مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس راهکارهائی به منظور کاهش افت ها و تلفات ارائه ...  بیشتر