با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
1. مقایسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژی و پارامترهای کیفی شلغم رقم سر ارغوانی

حسن صدرنیا؛ هادی منفرد؛ مهدی خجسته پور

دوره 5، شماره 1 ، 1394، ، صفحه 143-153

http://dx.doi.org/10.22067/jam.v5i1.22910

چکیده
  خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری محصولات کشاورزی است که بازار محصولات زراعی را وسیع تر کرده است. با استفاده از این روش می‌توان محصولات را با هزینه کمتر انبار و در تمام طول سال به بازارهای مصرف منتقل نمود. یکی از سبزی‌های مهم و مغذی که می‌توان با خشک کردن، خارج از فصل نیز استفاده نمود محصول شلغم‌ است. در این تحقیق علاوه بر ...  بیشتر