با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با روش‌های صوتی و نفوذسنجی

محمدرضا بیاتی؛ علی رجبی پور؛ حسین مبلی؛ افشین ایوانی؛ فوژان بدیعی

دوره 6، شماره 1 ، 1395، ، صفحه 188-200

https://doi.org/10.22067/jam.v6i1.28765

چکیده
  ارزیابی مدت انبارداری سیب گلاب در چهار گروه شامل سیب‌های سالم و بدون پوشش، سیب‌های سالم و پوشش‌دار با متیل سلولز، سیب‌های ضربه خورده و بدون پوشش و سیب‌های ضربه خورده و پوشش‌دار در طی ده هفته در سردخانه‌ای با دمای 2 درجه‌ی سلسیوس و 85 درصد رطوبت نسبی (بر پایه‌ی تر) با دو روش غیرمخرب صوتی و مخرب نفوذسنجی مطالعه گردید. پارامترهای صوتی ...  بیشتر