با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
تکنولوژی‌های پس از برداشت
تکنیک پلاسمای سرد در کنترل آلودگی و بهبود فرآیندهای فیزیولوژیکی غلات (مروری)

مریم پورباقر؛ رقیه پورباقر؛ محمد حسین عباسپورفرد

دوره 14، شماره 1 ، فروردین 1403، ، صفحه 83-104

https://doi.org/10.22067/jam.2023.84647.1193

چکیده
  امروزه تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به‌ویژه در آسیا مستقیماً از غلات تأمین می‌شود و نزدیک به 70 درصد از سطح زیرکشت جهان که یک میلیارد هکتار است را غلات اشغال می‌کنند. بنابراین یافتن روش‌های غیرمخرب برای افزایش کیفیت بذر در کشاورزی و صنعت باید توسعه یابد. پلاسمای سرد روشی جدید و کارآمد در بخش کشاورزی و غذایی است که می‌توان ...  بیشتر