با همکاری انجمن مهندسان مکانیک ایران
انتخاب الگوریتم بهینه‌ی طبقه‌بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین‌بویایی

محمدرضا زارع زاده؛ محمد ابونجمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ فاطمه آذری کیا

دوره 11، شماره 2 ، 1400، ، صفحه 371-383

https://doi.org/10.22067/jam.v11i2.84105

چکیده
  روغن زیتون فرابکر همیشه مورد توجه و خواست استفاده‌کنندگان می‌باشد؛ از این‌رو در روغن‌های زیتونِ بکر و فرابکر، تقلب، با افزودن روغن‌های با ارزش غذایی و قیمت کمتر مثل کانولا، آفتابگردان، تفاله زیتون و غیره مشاهده می‌گردد. در این پژوهش با استفاده از فناوری ماشین بویایی روغن زیتون فرابکر، از نمونه‌های تقلبی تهیه شده با روغن‌های ...  بیشتر

تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی‌الکتریک میوه

محمدجواد محمودی؛ محسن آزادبخت

دوره 11، شماره 1 ، 1400، ، صفحه 71-81

https://doi.org/10.22067/jam.v11i1.85595

چکیده
  امروزه خواص دی‌الکتریک محصولات غذایی و بیولوژیکی به پارامتری ارزشمند در مهندسی مواد غذایی و فناوری تبدیل شده است که محدوده طیفی فوق‌العاده‌ای از 6-10 تا 1012 هرتز را پوشش می‌دهد. در این تحقیق ابتدا تعداد 27 گلابی کاملاً سالم به‌وسیله آزمون غیرمخرب سی‌تی اسکن انتخاب و سپس تحت بارگذاری شبه‌استاتیکی و دینامیکی قرار گرفتند و انبارداری ...  بیشتر

شناسایی و اولویت بندی نیازمندی های مشتریان از تراکتور با روش QFD

هوشنگ تقی زاده؛ مصطفی ضیائی حاجی پیرلو؛ وحید خدرلی؛ بهزاد شمسی

دوره 7، شماره 1 ، 1396، ، صفحه 270-284

https://doi.org/10.22067/jam.v7i1.46448

چکیده
  شناسایی نیازها و انتظارات مشتریان، نقشی راهبردی در بقای تولیدکننده دارد. مطلوبیّت هنگامی حاصل می شود که بتوان خواسته ها و نیازهای مشتریان را به گونه‌ی مناسبی برآورده نمود. یکی از کارآمدترین روش ها در مطالعه خواسته های مشتریان، تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD) است که در آن به خصوصیات مورد علاقه‌ی مشتری بهای بیشتری داده می شود. هدف تحقیق ...  بیشتر